Vén Zoltán, az EPIC InnoLabs szenior rendszermérnöke tart előadást az Ipar Napjain

A „Szimuláljunk – eszmefuttatás a gyártósortól a Halálcsillagig” című előadás május 18-án lesz a Magyar DigiLean Egyesület standjánál.

2023. május 16. és 19. között rendezik az Ipar Napjai kiállítást a budapesti Hungexpón. Az EPIC InnoLabs a Magyar DigiLean Egyesület tagjaként vesz részt az Ipar Napjain, a cég által prezentált előadás is az egyesület programjának helyt adó „A. pavilon” 201/CA standján lesz, május 18-án, 10:00 és 11:00 között.

Az EPIC InnoLabs képviseletében Vén Zoltán szenior rendszermérnök tart előadást. „Szimuláljunk – eszmefuttatás a gyártósortól a Halálcsillagig” címmel. Az előadás absztraktja alant olvasható:

„A tervek készen vannak, már csak fel kell építeni a gyárat, az előírt kihozatal táncot jár majd az asztalon, mi pedig magabiztosan hátra dőlhetünk. Biztos, hogy minden működési esetet megvizsgáltunk? Nem terveztük túl, vagy alul a rendszert? A leendő, vagy a már létező létesítmény szimulációs modellje megmutatja a gyenge pontokat, szűk keresztmetszeteket, és lehetőséget ad a hatékonyság növelésére. Szimuláljunk!”

A részétel ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni a DigiLean Egyesület weboldalán lehet, ezen a linken.

Találkozzunk az Ipar Napjain!