Az EPIC InnoLabs is kiállított az IVSZ Smart 2024 konferencián

A standnál szimulációs és optimalizációs megoldásokról lehetett érdeklődni. Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett.

2024. április 17-én rendezték azIVSZ éves konferenciáját, a Smartot, ami idén a mesterséges intelligencia és adattudomány körül forgott. Az egész napos rendezvényen az EPIC InnoLabs kiállítóként vett részt: standunkon a nemrég indult, 3 napos szimulációs workshopról, valamint az EPIC InnoLabs optimalizációs szolgáltatásairól lehetett érdeklődni. Az érdeklődőket Szaller Ádám és Sipos József szimulációs mérnökök fogadták.

Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője a délutáni „A vállalatok digitalizációja fejben dől el!” című panelbeszélgetésen vett részt, Kökényesi-Nagy Andrea (Parrish & Crawler International Head of L&D, OD Master Trainer & Coach), Koltányi Gergely (Nitrolearning Zrt. Head of Learning Experience Design) és Pintér Róbert (Digiméter – Kutatásvezető Budapesti Corvinus Egyetem – Egyetemi adjunktus) társaságában.

Az IVSZ Smart 2024 során több színpadon, párhuzamosan is mentek előadások. Az EPIC InnoLabs kommunikációs vezetője, Smejkál Péter az Arany Hallban rendezett Kiberbiztonság és Dataréna szekciókat vezette, házigazdaként.