Az EPIC InnoLabs Az AUDInak tartott előadást

Te tudod mi az a Mesterséges Intelligencia (MI)? Hogy mi köze a gépi tanulásnak a mélytanuláshoz? Hogy milyen szintjei vannak adattudománynak és miben tudják segíteni az üzleti döntéshozókat? Az AUDI Hungária munkatársai kíváncsiak voltak, hogy hol tart ma az MI és mire használható. Ezért meghívták a téma neves kutató-szakértőit.

A SZTAKI, az EPIC InnoLabs és az ELTE munkatársai 4 alkalommal tartottak tartalmas előadást, megosztva gondolataikat a hallgatósággal. A cél az volt, hogy a munkatársak megértsék a MI alapvető fogalmait és átlássák legfontosabb alkalmazási területeit; ezek segítségével pedig képes legyenek a saját környezetükben innovációs és fejlesztési irányvonalak, javaslatok megfogalmazására.

 

Az előadás fő fókuszában az alkalmazásorientáltság állt: hogyan tudunk a MI segítségével valós versenyelőnyhöz, többlet profithoz jutni. A fogalmak közös értelmezése után egy képzeletbeli gyárban, illetve annak értékláncában keresték meg azokat a pontokat, ahol a MI potenciális értékteremtő eszközként megjelenhet. A résztvevők konkrét példákon keresztül ismerhették meg a MI felhasználását a gyártás, a raktározás, a szállítmányozás, a beszállítói- és vevői hálózat kezelése területein.
A programsorozaton több mint 200 munkatárs vett részt.
#audi #artificialintelligence