Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője is részt vesz az ITBusiness ITEXEC 2024 konferencia AI kerekasztalán

Az „MI, az új varázsszó” címet viselő kerekasztal-beszélgetésen az informatikai vezetők AI-jal kapcsolatos lehetősei és hozzáállása lesz a téma.

2024. május 30. és 31. között rendezi meg az ITBusiness folyóirat a tavaszi ITEXEC konferenciát. A Thermal Hotel Visegrádban tartott kétnapos rendezvény elsősorban döntéshozóknak segít eligazodni az IT ágazat aktuális kérdései és megoldásai között.

Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője az „MI, az új varázsszó” című panelen beszélget majd Dorn Andrással, a DAMIT CEO-jával, Halmos Gyulával, a Bosch csoport szenior mérnökével, valamint Laczkó Gáborral, az Aspectis ügyvezetőjével. A kerekasztal-beszélgetés moderátora Ignácz Péter, a KPMG Hungary menedzsere lesz.

„A mesterséges intelligencia már minden vállalat igazgatóságában téma. A vezetőség a lehetőségeket sokszor nem ismeri (mint ahogy a veszélyekkel sincs feltétlenül tisztában), de azt elvárja, hogy ezzel is foglalkozzon az ITEXEC. Hol kezdje az ismerkedést az informatikai vezető? Hogyan tervezze meg az MI kipróbálását, bevezetését, hogyan hűtse le a túlzott elvárásokat? Milyen veszélyeket kell elkerülnie? Hogyan építhet esetleg saját MI-megoldást?” – fogalmaz a rendezvény hivatalos weblapja.

Részletek és regisztráció ide kattintva érhetők el.

itexec