Az EPIC InnoLabsról ír a Computerworld

Cégünk az újság DigiLean Konferenciával kapcsolatos mellékletében mutatkozik be, Kádár Botond, az EPIC InnoLabs ügyvezetője társaságában.

Az EPIC InnoLabs is tagja a Magyar DigiLean Egyesületnek, és mint ilyen, jelen lesz a szervezet 2023. június 1-én rendezett, DigiLean Konferencia 203 című rendezvényén.

A Computerworld friss számában több cég is bemutatkozik az egyesület ernyője alól, köztük az EPIC InnoLabs.

„Az EPIC InnoLabs Kft. a SZTAKI és a Fraunhofer Társaság közös vállalata, amely a két intézet évtizedes együttműködésre és tapasztalataira támaszkodva kínál ügyfelei számára világszínvonalú megoldásokat a termelésinformatika területén. Küldetésünk, hogy az ipar digitális transzformációjában, az Ipar 4.0 koncepció megvalósításában segítsük az ipari szektor szereplőit kutatási, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatásainkkal. Olyan ügyfelekkel dolgozunk együtt, mint az Apollo Tyers, a Bosch, a Hitachi vagy a Western Digital – hogy csak néhány példát említsünk. Megoldásaink lényege az azonos idő alatt javuló eredmény: akár 20 százalékos termelési növekedést és tízszeres megtérülést hoz az InnoLabsszal történő együttműködés” – olvasható a szövegben.

Találkozzunk június 1-én a DigiLean Konferencia 2023-on! Jegyek még elérhetők – a részletek ide kattintva olvashatók.