Az EPIC InnoLabs is várja az érdeklődőket az Ipar Napjai kiállításon

Látványos, izgalmas és tartalmas a 2019-es stand

Az MTA SZTAKI munkatársai nem félnek megméretni munkájukat az ipari piacon, a versenyszférában sem. Az Ipar Napjai 2019-es kiállításon igen komoly standdal és szakmai bemutatóval győzik meg a gyártás és a logisztikai iparágak képviselőit az innovációs tevékenységükről.

Az EPIC InnoLabs (mint a SZTAKI és a Fraunhofer projektvállalata) a kiállításon a következő szolgáltatásokat mutatja be:

Ipar 4.0 stratégiai tanácsadás. Az ipari digitalizációs folyamatok első lépése, hogy tudjuk hol tartunk és milyen stratégia mentén szeretnénk haladni. A Fraunhofer módszer adaptálásával elvégzett érettségi vizsgálat alapján tudjuk meghatározni az Ipar 4.0 elemeinek bevezetését.

Ipari adatelemzés. Szakértőink az adatokból információkat, döntéselőkészítő segítségek alkotnak. Olvan területeken, mint pl. termelési adatok közötti összefüggések azonosítása, ok-okozati viszonyok feltárása, anomáliák felismerése, predikciók kialakítása, folyamatokban rejlő veszteségek feltárása.

Digitalizáció és gyártásoptimalizálás. Speciális szoftverrel mutatjuk be, miként lehet anyagáram szimulációval jelentősen csökkenteni a költségeket, a selejtet és maximalizálni a kibocsátást.

Intelligens folyamatoptimalizálás. A hatékonyság növelése igen gyakran a termelési paraméterek közötti nem-lineáris összefüggések felismerésén és kezelésén múlik. Munkatársaink az Ipar 4.0 trend alapján kísérletekkel és gépi tanulás alapú modellekkel segítik a hatékonyabb termelést.

Robotizált flexibilis palettázórendszer. First-time-right. Digital Twins. Zero-programming. Érdekesen hangzik? Akkor érdemes megtekinteni a standunkon a bemutatót.